Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - اينستاگرام، محبوب ترين شبکه اجتماعي اشتراک گذاري عکس دنيا کار خود را حدودا از 7 سال پيش آغاز کرد، اما طي همين بازه کوتاه اکنون به جايگاهي رسيده که بيش از 700 ميليون نفر از آن استفاده مي کنند. نکته قابل توجه اينجاست که فقط بخش استوري اين اپليکيشن در هر ماه بيش از 200 ميليون کاربر فعال دارد که با ورود به سه ماهه دوم سال 2017 اين رقم بزرگتر نيز خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مطابق آخرين آمار خبرگزاري ها، اينستاگرام در حال حاضر پس از تلگرام دومين شبکه اجتماعي محبوب در ميان کاربران ايراني است، به طوري که حداقل 30 تا 35 ميليون نفر از مردم کشورمان از آن استفاده مي کنند.
به دليل اهميت بسيار بالاي اينستاگرام در ميان کاربران ايراني تصميم گرفتيم که طي اين مطلب آموزشي، به هر آنچه لازم است در مورد اين اپليکيشن و قابليت هاي مختلفش بدانيد به طور مفصل بپردازيم و امکانات کاربردي و فوق العاده اش را با هم از نظر بگذرانيم. پس تا پايان از شما دعوت مي کنيم که با ديجياتو همراه باشيد.
چگونه در اينستاگرام ثبت نام کنيم؟عضويت در اينستاگرام بسيار ساده است و طي چند مرحله ي کوتاه انجام مي پذيرد. پيش از هر چيزي بايد اپليکيشن اين شبکه اجتماعي را براي يکي از پلتفرم هاي ويندوز 10 دسکتاپ، اندرويد، ويندوزفون و يا iOS دانلود نماييد. پس از باز کردن اينستاگرام براي نخستين بار با صفحه اي مانند تصوير زير مواجه خواهيد شد.
اينستاگرام دو راه را براي عضويت در اختيار شما مي گذارد:
ثبت نام از طريق آدرس ايميلثبت نام از طريق شماره تلفن همراه
ثبت نام از طريق آدرس ايميل و شماره تلفن بسيار آسان است. پيش از هرچيزي روي گزينه Sing up with email or phone number ضربه بزنيد تا به پنجره بعدي منتقل شويد. در اين صفحه دو گزينه «ثبت نام به کمک آدرس ايميل» و «ثبت نام به کمک شماره تلفن همراه» در اختيارتان قرار مي گيرد.
ثبت نام به کمک شماره تلفن همراهبا انتخاب گزينه ثبت نام به کمک شماره تلفن همراه، اينستاگرام از شما مي خواهد تا شماره تلفن همراه خود را به همراه کد کشور وارد نماييد. حواس تان باشد در اين بخش نبايد از شماره تلفن جعلي استفاده کنيد. دليل آن هم مشخص است؛ پس از ثبت شماره، پشتيباني اينستاگرام براي تان يک کد تأييديه ارسال خواهد کرد.
پس از وارد کردن اين کد در بخش Confirmation Code روي گزينه Next کليک نماييد. در صورتي که کد وارد شده صحيح باشد به بخش بعدي منتقل مي شويد؛ در اين بخش بايد نام کاربري و رمز عبور خود را انتخاب کنيد. پس از وارد کردن اين اطلاعات مجدداً روي گزينه Next ضربه بزنيد.


پس از آن اينستاگرام يک نام کاربري تصادفي را به شما اختصاص مي دهد. در حالت کلي قادر خواهيد بود اين نام کاربري را به دلخواه خود تغيير دهيد اما به شرط آن که نام کاربري انتخاب شده توسط شما پيش از اين در پايگاه داده اينستاگرام به ثبت نرسيده باشد.
ثبت نام به کمک آدرس ايميلبا انتخاب گزينه ثبت نام به کمک آدرس ايميل، اينستاگرام از شما مي خواهد تا آدرس ايميل خود را وارد نماييد. آدرس ايميل هر چيزي مي تواند باشد. در اين بخش قادر هستيد آدرس ايميل جعلي و يا حقيقي خود را وارد کنيد. در هر صورت استفاده از آدرس ايميل حقيقي را به شما پيشنهاد مي کنيم چرا که به هنگام فراموشي رمز عبور حسابي به کارتان مي آيد.
پس از وارد کردن آدرس ايميل روي گزينه Next کليک نماييد. با انجام اين کار به صفحه بعد منتقل خواهيد شد، حالا همه چيز همانند ثبت نام از طريق شماره تلفن همراه است؛ در اين بخش بايد نام کاربري و رمز عبور خود را انتخاب کنيد. پس از وارد کردن اين اطلاعات مجدداً روي گزينه Next ضربه بزنيد.
پس از آن اينستاگرام يک نام کاربري تصادفي را به شما اختصاص مي دهد. در حالت کلي قادر خواهيد بود اين نام کاربري را به دلخواه خود تغيير دهيد اما به شرط آن که نام کاربري انتخاب شده توسط شما پيش از اين در پايگاه داده اينستاگرام به ثبت نرسيده باشد.
پس از به پايان رساندن يکي از مراحل بالا و ثبت شدن نام کاربري تان، روند ساخت حساب کاربري اينستاگرام به اتمام مي رسد. پس از آن اينستاگرام تعدادي کاربر تصادفي به همراه کاربراني که شماره تلفن همراه آن ها در مخاطبين تلفن همراه تان ذخيره شده است را براي دنبال کردن به شما پيشنهاد مي دهد. در صورت عدم تمايل دنبال کردن اين افراد روي گزينه Skip ضربه بزنيد.
وارد شدن به حساب کاربري از طريق فيسبوک

اينستاگرام متعلق به کمپاني فيسبوک است. بنابراين در صورتي که تمايلي به ثبت نام از طريق روش هاي فوق نداريد، مي توانيد از حساب کاربري فيسبوک خود استفاده کنيد. کافيست روي گزينه Log in with Facebook ضربه بزنيد. پس از آن از شما خواسته مي شود که نام کاربري و رمز عبور فيسبوک خود را وارد نماييد. اين در حالي است که مي توانيد با مراجعه به وبسايت اينستاگرام نيز مراحل عضويت را انجام دهيد.
Feed اينستاگرام چيست؟اگر بخواهيم تعريف ساده اي از اين بخش داشته باشيم بايد بگوييم که فيد (Feed) اينستاگرام مثل صفحه خانه در شبکه هاي اجتماعي ديگر همچون فيسبوک عمل مي کند. فيد اينستاگرام به طور کلي جديدترين پست هاي کاربراني که دنبال کرده ايد را براي شما به نمايش در مي آورد.
اين بخش در ابتداي کار خود قادر بود پست هاي کاربران را به ترتيب تاريخ ارسال شدن به کاربر نشان دهد، اما طي به روز رساني هايي که براي اپليکيشن اينستاگرام منتشر شد تغيير و تحولات فراواني به خود ديد. حالا مثل توييتر، اينستاگرام نيز پست ها را به صورت الگوريتمي (نمايش بر اساس علاقه مندي ها) براي کاربر به نمايش در مي آورد.
شايد اين قابليت کمي اعصاب خرد کن باشد اما تيم فني اينستاگرام اعتقاد دارد که آن ها با استفاده از الگوريتم هاي پيشرفته موفق شده اند کاري کنند پست هايي که براي شما مهم تر است پيش از موارد بي اهميت به نمايش در آيند. به اعتقاد تيم اينستاگرام اين امر سبب مي شود تا پس از ورود به اين شبکه اجتماعي وقت تان با موارد حوصله سر بر به هدر نرود.
آيکن هاي صفحه اصلي اينستاگرامصفحه اصلي اپليکيشن اجتماعي اينستاگرام شامل چند آيکن مختلف است. هر کدام از اين بخش ها قابليت هاي مختلفي را در اختيار کاربران مي گذارند تا بدين طريق بتوانند ارتباط بيشتري با مخاطبان خود برقرار کرده و موارد بيشتري را با آن ها به اشتراک بگذارند. با ما همراه باشيد تا به ترتيب به شرح اين آيکن ها بپردازيم.
آيکن هاي بالاي صفحه نمايش

آيکن شماره 1: آيکن شماره 1 به شکل دوربين عکاسي در بالا و سمت چپ صفحه نمايش وجود دارد. با سوايپ به سمت چپ و يا ضربه زدن روي آن مي توانيد به اين بخش دسترسي داشته باشيد.
در تعريفي ساده اين قسمت مربوط به استوري (Stories) مي شود. به کمک استوري مي توانيد داستان 24 ساعت گذشته خود را با دنبال کنندگان تان به اشتراک بگذاريد. استوري افرادي که دنبال مي کنيد نيز درست در زير همين آيکن قرار دارد. با کليک روي هر يک از آن ها، استوري کاربران براي شما به نمايش درخواهد آمد.
در رابطه با همين موضوع با ضربه زدن روي گوشه سمت چپ و راست صفحه نمايش (يا سوايپ به سمت چپ و راست آن) به استوري بعدي و يا قبلي منتقل خواهيد شد. همچنين قابليت ارسال پيام و گزارش موراد نامناسب براي کاربران بازديدکننده در هر استوري نيز تعبيه شده است.
آيکن شماره 2: آيکن بعدي که به دايرکت (Direct) مربوط مي شود نيز درست در بالا و سمت راست نمايشگر قرار دارد. با سوايپ به سمت راست و يا کليک روي اين آيکن مي توانيد وارد دايرکت شويد. اين بخش به منظور ارتباط خصوصي کاربران با يکديگر و به اشتراک گذاري پست هاي اينستاگرام و يا موارد ديگر ايجاد شده است.
آيکن هاي پايين صفحه نمايش

آيکن شماره 3: در پايين صفحه نمايش و در گوشه سمت چپ آن، آيکني به شکل يک خانه وجود دارد. با ضربه زدن روي اين آيکن به فيد ايسنتاگرام خود منتقل خواهيد شد و مي توانيد پست ها و استوري هاي کاربران ديگر را به سادگي هر چه تمام تر مشاهده کنيد.
آيکن شماره 4: آيکن دوم از سمت چپ مربوط به بخش اکسپلور (Explore) مي شود. با کليک روي آيکن ذره بين مي توانيد تصاوير، ويديوها و استوري هاي صفحات عمومي که بر اساس علايق شما گردهم آمده اند را مشاهده کنيد. به عبارت ديگر اينستاگرام با تحليل و بررسي کاربراني که دنبال مي کنيد اين بخش را براي شما تدارک ديده است.
همچنين اگر به بالاي صفحه نگاه کنيد با بخش Search مواجه خواهيد شد. پس از کليک روي اين بخش، 4 تب مختلف به نام هاي Top، People، Tags و Place را مشاهده مي نماييد که در ادامه مقاله به توضيح آن ها خواهيم پرداخت.
آيکن شماره 5: آيکن + مانندي که دقيقاً در وسط صفحه نمايش قرار دارد نيز به منظور ارسال پست جديد تعبيه شده است. کافيست براي بارگذاري پستي جديد روي اين آيکن کليک کنيد. پس از آن اينستاگرام به شما اجازه مي دهد تا از گالري تلفن هوشمند عکس يا ويديوي منتخب خود را انتخاب و اقدام به ارسال آن نماييد.
علاوه بر اين قادر هستيد با استفاده از ابزار دوربين اينستاگرام در لحظه به ثبت عکس و ويديو پرداخته و آن ها را ويرايش کنيد. دو برنامه Layout و Boomerang نيز جزو اپليکيشن هاي رسمي اينستاگرام هستند و مي توانيد از آن ها نيز براي ارسال پست هاي متفاوت و لذت بخش استفاده نماييد.
در آخر بد نيست بدانيد که گزينه Select Multiple (به شکل يک آيکن مربع کوچک) به کاربر اجازه مي دهد تا چند عکس و ويديو را به صورت هم زمان ارسال نموده و بدين تريتب يک آلبوم زيبا تشکيل دهد.
آيکن شماره 6: اما آيکن دوم از سمت راست که به شکل قلب است به مديريت اعلان ها مربوط مي شود. با ورود به اين قسمت با دو بخش You و Following مواجه خواهيد شد. بخش You  کارکردي مشخص دارد و درخواست دوستي ها، لايک ها و نظر هايي که دريافت کرده ايد را به شما اطلاع مي دهد.
در مقابل بخش Following سعي دارد تا اطلاعاتي مختصر راجع به فعاليت اخير کاربراني که دنبال مي کنيد را برايتان ارسال کند. اين اطلاعات مختصر شامل مواردي چون لايک ها و نظر هاي اخير يا دنبال کردن صفحه اي خاص مي شود. اگر نوتيفيکيشن جديدي دريافت نماييد آيکن قلب قرمز رنگ شده و شما را مطلع مي سازد.
آيکن شماره 7: 


اما اولين آيکن از سمت راست که آخرين آيکن صفحه اصلي اپليکيشن اينستاگرام نيز به شمار مي رود، مربوط به پروفايل شخصي کاربر است. با ورود به اين بخش مي توانيد کليه پست هاي ارسال شده را مشاهده کنيد و يا از طريق بخش Edit Profile به ويرايش پروفايل خود بپردازيد.
با کليک روي آيکن سه نقطه عمودي در بالاي صفحه به بخش تنظيمات منتقل مي شويد و در صورت ضربه زدن روي آيکني که سمت چپ آن قرار دارد نيز مي توانيد کاربران پيشنهاد شده را مشاهده و در صورت علاقه آن ها را دنبال کنيد. اگر کمي پايين تر بياييد و به وسط پروفايل شخصي خود نگاهي بيندازيد با 4 آيکن مختلف مواجه خواهيد مي شويد:
آيکن اول از سمت چپ پيش نمايشي از پست هاي شما را نشان مي دهد.آيکن دوم از سمت چپ پست هاي شما را به ترتيب نشان مي دهد.آيکن سوم از سمت چپ مربوط به نمايش تصاويري مي شود که روي آن ها تگ شده ايد.آيکن چهارم از سمت چپ مربوط به پست هايي مي شود که اقدام به بوکمارک آن ها کرده ايد.آيکن هاي کنار هر پست:

اگر توجه کرده باشيد در صفحه فيد اينستاگرام زير پست کاربران در مجموع 4 آيکن مختلف وجود دارد. براي لايک کردن هر پست کافيست روي آيکن قلب در سمت چپ تصوير ضربه بزنيد و از آيکن کناري آن براي ارسال نظر استفاده نماييد. همچنين براي ارسال پست هاي مورد علاقه خود به دوستان تان نيز مي توانيد از آيکني که به شکل موشک است استفاده کنيد.
اما آيکن اول از سمت راست مربوط به بوکمارک کردن پست ها مي شود. در صورت مشاهده پست مورد علاقه خود به سادگي مي توانيد با ضربه زدن روي اين آيکن اقدام به ذخيره آن در پروفايل شخصي خود نموده و هر زمان که خواستيد به آن دسترسي داشته باشيد.
با کليک روي آيکن سه نقطه عمودي که در بالاي هر پست قرار دارد نيز، پنجره اي به شکل پاپ آپ باز مي شود. اين پنجره در مجموع شامل سه گزينه کاربردي است:

Report: اگر پستي در نظرتان داراي محتويات اسپم و يا نامناسب است مي توانيد از گزينه ريپورت براي گزارش آن استفاده کنيد. با کليک روي گزينه Report به پنجره بعدي منتقل مي شويد. در اين پنجره دو گزينه به اسم هاي It`s spam و It`s inappropriate را مشاهده خواهيد کرد. با انتخاب گزينه اول گزارش براي تيم پشتيباني ارسال و پست در فيد شما پنهان مي شود. اما با انتخاب گزينه دوم بايد علت نامناسب بودن پست و دلايل خود را براي تيم پشتيباني ارسال کنيد.Copy Share URL: اگر پستي در نظرتان جذاب به نظر مي رسد و مي خواهيد آن را در شبکه هاي اجتماعي ديگر به اشتراک بگذاري از گزينه Copy Share URL استفاده کنيد. با انجام اين کار اينستاگرام کد URL پست منتخب را در اختيار شما قرار مي دهد که مي توانيد آن را در هر شبکه اجتماعي ديگري ارسال نماييد. البته بايد بگوييم که تنها پست هاي مربوط به صفحات عمومي بدين طريق قابليت به اشتراک گذاري دارند.Turn on Post Notifications: اگر پست هاي صفحه اي به نظرتان جذاب و کاربردي مي آيد مي توانيد از گزينه Turn on Post Notifications استفاده کنيد. پس از آن هر بار که آن صفحه مورد نظر اقدام به ارسال پست نمايد براي شما يک نوتيفيکيشن از سوي اپليکيشن اينستاگرام ارسال خواهد شد.بخش Explore اينستاگرام
براي اينکه به بخش Explore دسترسي پيدا کنيد، بايد روي آيکن ذره بين پايين صفحه کليک نماييد. با اين کار، صفحه ديگري باز خواهد شد که در بالاترين قسمت آن نوار جستجو يا همان Search وجود داشته و با کليک روي آن چهار بخش متفاوت به نام هاي People ،Tags ،Places و Topرا خواهيد ديد. براي اينکه بخواهيد جستجوي خود را بين صفحات و اشخاص انجام دهيد، کافيست از قسمت People استفاده کنيد.
هشتگ چيست و چه کاربردي در اينستاگرام دارد؟به واسطه بخش Tags، جستجوي شما بين هشتگ ها انجام خواهد گرفت؛ کليدواژه هايي که در تمام شبکه هاي اجتماعي مي توانيد از آن ها براي رديابي محتواي مورد علاقه تان بهره بگيريد.
پس از نوشتن کلمه اي که مي خواهيد، معروف ترين هشتگ ها به شما نشان داده شده و حالا مي توانيد تصاوير يا ويديوهاي مرتبط با آن را ببينيد. نمايش اين عکس ها و فيلم ها هم به صورت کاملا اتفاقي بوده و آن ها ممکن است از صفحات شخصي کاربران يا صفحات مختلف [البته آن هايي که اجازه نمايش عکس هايشان را داده اند] باشند.
هشتگ ها مزاياي خودشان را دارند. استفاده از آن ها براي پست ها [در قسمت کپشن و بعد از نوشته خود، مي توانيد آن ها را اضافه کنيد] باعث خواهد شد تا عکس يا ويديوهايي که مي فرستيد به قسمت Tags آمده و شانس ديده شدن [در صورتي که پروفايل Private يا شخصي نباشد] پيدا کنند. براي هشتگ گذاري هم هميشه هشتگ هاي ترند شده [Trend] يا همان مرسوم را به کار بگيريد. چون هنگام جستجو، هشتگ هايي که بيشترين استفاده را داشته باشند بالاتر خواهند بود.

هشتگ ها که با علامت # مشخص مي شوند چند نکته مثبت ديگر هم دارند. يکي از آن ها جستجوي دسته بندي تر شده است. شما مثلا مي خواهيد موضوعي با محوريت موسيقي را سرچ کنيد. کافيست به اين قسمت رفته و با نوشتن Music# محبوب ترين هشتگ هاي همنام را ديده و با کليک روي يکي از آن ها، مطالبي که مي خواهيد را پيدا کنيد. اينجا يک بخش Related هم وجود دارد که هشتگ هاي مرتبط را نمايش مي دهد.
اما کارايي ديگر اين بخش، برگزاري کمپين هاي تبليغاتي يا رقابتي است. اينگونه، محتويات کمپين ها مشخص بوده و با استفاده از هشتگ ها به راحتي و البته سرعت بالا مي توانيد به آن ها دسترسي پيدا کنيد. همچنين هشتگ ها باعث مي شوند به سادگي گفتگو هايي که مي خواهيد [البته بيشتر براي توييتر اين قسمت کاربرد دارد] را پيدا نموده و در آن ها شرکت نماييد.
بخش Places براي لوکيشن ها يا منطقه هايي که ثبت شده اند است. اگر مي خواهيد مکاني را جستجو کنيد، اين گزينه مناسب خواهد بود. در پايان، قسمت Top را ميبينيد که ترکيبي از تمام اين قسمت ها بوده و هنگام جستجوي يک کلمه با آن، شما تمام موارد مهمي که شامل هشتگ ها، صفحات يا بقيه بخش هايي که بالا گفتيم را مي بينيد.

اما جدا از بخش جستجو، شايد مهمترين قسمت Explore نمايش عکس ها يا ويديوها به صورت اتفاقي باشد. اينستاگرام با آناليز علايق شما، به کمک لايک ها و افراد فالو شده، تصاوير يا فيلم هايي را به نمايش گذاشته و مي توانيد آن ها را ببينيد؛ مطالبي که خودشان از محبوب ترين ها بوده يا احتمالا در جايي نزديک به محل زندگي شما ثبت گشته اند.
همين وضعيت هم براي بخش استوري نمايان است. پايين نوار جستجو، قابليت تماشاي استوري يا ويديوهاي زنده بقيه اشخاصي که در جزو فالوئرهاي شما نيستند را خواهيد داشت. انتخاب اين استوري ها يا ويديوهاي لايو هم به سليقه شما و فعاليت هايي که در اينستاگرام داريد بستگي دارد.
چگونه در اينستاگرام پست ارسال کنيم؟
با رفتن به منوي ارسال پست (علامت + در وسط صفحه خانه) سه اسلايد متفاوت به نام هاي Photo ،Gallery و Video در پايين صفحه خواهيد ديد. صفحه Gallery براي زماني که بخواهيد عکس يا ويديويي را از کارت حافظه موبايل روي اينستاگرام ارسال کنيد مناسب است.
اما اگر خواهان پست فيلم يا ويديويي در همان لحظه هستيد، بايد از Photo [براي عکاسي] و Video [براي فيلمبرداري] استفاده نماييد. بعد از انتخاب محتوا، نوبت به فيلترهاي خود اينستاگرام رسيده و کاربران بسته به سليقه شان مي توانند تغييراتي روي عکس ها يا ويديوها بدهند.
براي عکس ها، جدا از فيلترهايي که مي توانيد در بخش Filter انتخاب کنيد به کمک بخش Edit قابليت ويرايش تصاويرتان را خواهيد داشت. براي ويديوها هم ضمن انتخاب فيلترهاي اينستاگرام، مي توانيد کاور فيلم را خودتان از بين فريم هايش برگزينيد تا هنگام نمايش پست، عکس اوليه ويديو همان باشد.

بعد از تمام اين کارها، نوبت به مرحله پاياني مي رسد. جايي که کپشن پست [متني که نمايش داده مي شود] يا لوکيشن [منطقه اي که عکس يا ويديو در آنجا گرفته شده است] آن را مي نويسيد.
چگونه افراد را در عکس ها تگ کنيم؟بر خلاف بخش ارسال ويديوها، براي عکس ها يک قسمت اضافه به نام Tag People هم مي توانيد ببينيد. حتما ديده ايد که گاهي اوقات با کليک روي يک تصوير، چندين اسم برچسب مانند وجود دارد.
بخش Tag People به همين منظور بوده و براي هر شخص يا شيء مي توانيد يک تگ اضافه کنيد. مثلا يکي از دوستان تان براي شما يک کادو گرفته. حالا کافيست به قسمت Tag People رفته و نام کاربري دوست خود را بنويسيد تا بقيه فالوئرها متوجه شوند چه کسي اين کادو براي شما خريده است. البته مي توانيد با استفاده از @ در قسمت کپشن هم بقيه را در پست خود تگ کنيد. بعد از تمام اين بخش ها نوبت به ارسال پست مي رسد.
در همان منوي Gallery، اينستاگرام چندين آپشن ويژه هم قرار داده تا کاربران عکس ها يا ويديوهاي خلاقانه تري بگيرند. همانگونه که اسکرين شات اول نشان مي دهد، در قسمت پاييني جايي که عکس را انتخاب کرده ايد چندين آيکن وجود دارد. آيکن اول از سمت چپ که به شکل دو فلش مخالف هم است، براي تغيير سايز تصوير استفاده مي شود؛ اين که عکس تمام صفحه باشد يا نه.
طبيعتا در صورت تمام صفحه بودن عکس [اسکرين شات اول اين بخش] بعضي جزييات نمايش داده نخواهند شد. اما به واسطه آيکن دوم از سمت چپ که مربوط به برنامه بومرنگ است، مي توانيد گيف هاي چند ثانيه اي درست کرده و آن ها را ارسال کنيد. البته براي استفاده از اين ويژگي بايد ابتدا اپليکيشن مرتبط را که حجمي پايين دارد دانلود کنيد. اگر روي آيکن بومرنگ کليک نموده و برنامه را نداشته باشيد، خود اينستاگرام شما را به يکي از مارکت ها براي دانلودش ارجاع مي دهد.

آيکون سوم از سمت چپ به ساخت کلاژها اختصاص دارد. با اين کار که توسط برنامه Layout انجام مي شود، قابليت ترکيب عکس ها به روش هاي مختلف را خواهيد داشت. همانند بومرنگ، براي استفاده از اين بخش هم بايد اپليکيشن Layout را دانلود کنيد.
آخرين آيکن هم که Select Multiple نام دارد، اين امکان را به شما مي دهد تا چندين عکس را انتخاب کرده و آن ها را همزمان پست کنيد. بدين صورت که عکس ها به صورت اسلايدوار نمايش داده شده و هنگام نمايش پست ها، براي اينکه آن ها را ببينيد بايد انگشت خود را به سمت چپ يا راست بکشيد.
بخش نوتيفيکيشن يا اعلان هاي اينستاگرام
همانند بقيه اپليکيشن هاي پيام رسان و شبکه هاي اجتماعي مختلف، بخش نوتيکفيشن اينستاگرام هم حکم مديريت اعلان ها را دارد. براي اينکه به نوتيفيکيشن اينستاگرام خود دسترسي پيدا کنيد، ابتدا بايد روي آيکون قلب که در قسمت پاييني برنامه قرار گرفته کليک کنيد. با انجام اين کار، صفحه اي باز مي شود که به دو قسمت YOU و FOLLOWING تقسيم شده است:
بخش YOU: اينجا مي توانيد تمام اعلان هاي مرتبط به خودتان را ببينيد. کساني که به شما Follow Request يا درخواست دوستي داده اند، فالوئرهايي که پست هايتان را لايک کرده و برايتان کامنت گذاشته اند، افرادي که درخواست فالو آن ها را قبول کرده ايد و البته دوستاني که شما را زير پست ها تگ نموده اند؛ اين ها همگي فعاليت هايي هستند که مي توانيد به کمک بخش YOU از آن ها آگاهي پيدا کنيد.
قسمت FOLLOWING: اينجا تنها قابليت ديدن پست هايي که دوست تان لايک کرده يا کساني که آن ها فالو نموده اند را خواهيد داشت که با توجه به حفظ حريم شخصي کاربران، همين اطلاعات هم کفايت مي کنند.
فالو و آنفالو کردن افراد در اينستاگرام
معمولا مرسوم ترين روش براي آنفالو افراد، استفاده از ليست فالوئرها است. با رفتن به پروفايل خودتان مي توانيد به قسمت Following [افرادي که فالو کرده ايد] يا Followers [افرادي که شما را فالو کرده اند] رفته و آنجا روي گزينه Following که جلوي عکس و اسم هر کس هست، کليک کنيد.
با اين کار پيغامي نمايش داده شده و براي اتمام کار، کافيست انگشت خود را روي قسمت Unfollow بفشاريد تا فرآيند آنفالو کردن پايان يابد. اگر هم تعداد فالوئرهايتان زياد بود يا نتوانستيد نامي را پيدا کنيد نگران نباشيد، چون به کمک نوار جستجوي بالاي صفحه امکان يافتن اسم ها به مراتب آسان خواهد شد. کاربر مقابل متوجه آنفالو شدنش توسط يک شخص ديگر نمي شود.
اما  برنامه هايي هستند که مي توانند نشان دهند شما توسط چه کساني آنفالو شده ايد. براي فالو کردن يک شخص هم کافيست ابتدا نام او را در نوار جستجو سرچ کنيد. سپس با کليک روي اسمش به پروفايل وي رفته و بر نوار آبي رنگ Follow کليک نماييد. با اين کار، نوار آبي رنگ سفيد شده و جاي Follow شاهد کلمه Requested خواهيد بود. حالا بايد صبر کنيد تا فرد مقابل درخواست شما را تاييد يا شايد هم کنسل کند.
پروفايل کاربري در اينستاگرام و صفحه تنظيمات
براي دسترسي به اين قسمت، بايد روي آخرين آيکون پايين صفحه که همانند نيم تنه يک آدمک است کليک کنيد. در قسمت بالايي پروفايل کاربري، تعداد پست ها، فالوئرها و کساني که فالو کرده ايد نمايش داده مي شوند. پايين اين بخش هم جايي به نام Edit Profile وجود دارد که با رفتن به آنجا مي توانيد به ترتيب اطلاعات خود همانند اسم، نام کاربري، سايتي که فعاليت مي کنيد، توضيحات بيوگرافي، ايميل يا شماره تلفن همراه تان را تغيير دهيد.
وسط صفحه و بالاي جايي که پست هايتان نشان داده شده، چهار آيکن متفاوت مشخص است. دو آيکون سمت چپ به چگونگي نمايش پست هايتان در پروفايل کاربري خود ربط داشته و به ترتيب آن ها را به صورت کاشي وار يا زير هم نشان مي دهند. اما با کليک روي آيکن سوم مي توانيد عکس ها يا ويديوهايي که در آن ها تگ شده ايد را ببينيد.
آيکن چهارم و آخر هم براي پست هايي است که سيو کرده ايد. در صورتي که قبلا تصوير يا فيلمي را در اينستاگرام ذخيره کرده بوديد [براي اين کار بايد روي آيکن پرچم مانند جلوي هر پست - مشابه همين آيکن کليک کنيد] نمايش داده خواهد شد.
اگر به گوشه سمت راست پروفايل کاربري خود توجه کنيد، دو آيکن متفاوت به شکل هاي سه نقطه [بخش Options] و آدمک با علامت + [بخش Discover People - يافتن انسان ها] مي بينيد. با کليک روي گزينه آدمک با علامت + مي توانيد اشخاصي که خود اينستاگرام به شما پيشنهاد داده تا آن ها را فالو کنيد را تماشا کنيد. هوش مصنوعي، اين افراد را هم بر اساس فالوئرهايتان انتخاب مي کند.

اما آيکن سه نقطه که يکي از مهمترين قسمت هاي پروفايل کاربري در اينستاگرام است، مرتبط با تنظيمات شخصي بوده و اينجا قابليت تغييرات بخش هاي زيادي را داريد. اين بخش خودش به چندين زير شاخه تقسيم مي شود که هر کدام کارايي متفاوتي دارند:
INVITE FRIENDS: اينجا مي توانيد دوستان تان را به اينستاگرام دعوت کنيد. کافيست روي Invite Friends کليک نموده و يک پيام انگليسي از قبل نوشته شده به کساني که مي خواهيد بفرستيد. اينگونه آن ها درخواست شما را دريافت کرده و در صورت لزوم به اينستاگرام مي پيوندند.
FOLLOW PEOPLE: براي فالو کردن کساني که شماره آن ها را داريد، کافيست به اين قسمت مراجعه کنيد. اينجا افرادي که در مخاطبين شما بوده و اکانت اينستاگرام دارند، نشان داده مي شوند. البته در بخش Discover People هم همين قسمت به نوعي وجود دارد.
ACCOUNT: بخش اکانت خودش به چندين قسمت تقسيم مي شود. با قسمت Story Settings قابليت تغييرات تنظيمات استوري را خواهيد داشت. مثلا اينکه چه کساني استوري هاي شما را نبينند [با بخش Hide Story From] يا اينکه از چه افرادي پيام دريافت کنيد؛ همه فالوئرها، فالوئرهايي که شما هم آن ها را فالو کرده ايد يا کلا قسمت ريپلاي هاي استوري را غير فعال کنيد.
البته اين تغييرات را هنگام گذاشتن خود استوري هم مي توانيد انجام دهيد اما چون با اين کار، بايد هر بار در تنظيمات دست ببريد بنابراين استفاده از Story Settings گزينه معقول تري خواهد بود. در قسمت پاياني Story Settings هم بخشي با نام CAMERA وجود دارد که با رفتن به به آنجا و فعال سازي گزينه Save Shared Photos، عکس هاي يا ويديوهايي که در استوري مي گذاريد به طور اتوماتيک ذخيره خواهند شد.

بعد از Story Settings گزينه Edit Profile وجود دارد. اين قسمت هيچ تفاوتي با Edit Profile که در صفحه پروفايل کاربري خود ديديد نداشته و همان کارها را انجام مي دهد. سومين قسمت از بخش ACCOUNT نامش Change Password بوده و همانگونه که از اسمش مشخص است، اينجا مي توانيد رمز ورود خود را عوض کنيد. براي اين کار،، ابتدا بايد پسورد پيشين را وارد نموده و سپس رمز جديد را بزنيد.
Two-Factor Authentication يا تاييد دو مرحله اي براي کساني است که مي خواهند امنيت اکانت خود را افزايش دهند. با رفتن به اين قسمت و فعال سازي گزينه Require Security Codee يک متني براي شما ارسال مي شود که براي آمدن به اکانت تان، جدا از پسوورد، بايد آن را هم وارد کنيد.
بخش Post You`ve Liked پست هايي که شما را لايک کرديد را نشان مي دهد. با رفتن به قسمت Block Users هم مي توانيد کساني که بلاک کرديد را ببينيد. به کمک Switch to Business Profile قابليت تغيير اکانت شخصي خود به يک اکانت تجاري را داشته و به واسطه فعال سازي بخش Private Account، اکانتي که داريد را محدود به فالوئرهايتان کرده و بنابراين فقط آن ها مي توانند پست هايي که مي گذاريد را ببينند.
SETTINGS: همانند ACCOUNT، اين قسمت هم خودش به چندين زير شاخه تقسيم مي شود. با استفاده از Linked Accounts مي توانيد اکانت خود را به بقيه شبکه هاي اجتماعي همانند فيسبوک يا توييتر همگام سازي کنيد. Language هم مربوط زبان اينستاگرام بوده و اينجا قابليت تغيير آن را از بين 29 زبان مختلف که ايران فعلا جزئي از آن ها «نيست» را داريد.

اگر مي خواهيد در نحوه دريافت نوتيفيکيشن هاي خود تغييرات ايجاد کنيد، بايد به Push Notifications مراجعه نماييد. مثلا مي توانيد اعلان هاي مرتبط با لايک ها را به کساني که شما هم فالوو کرده ايد محدود کرده و در صورتي که بقيه پست شما را لايک کردند، نوتيفيکيشني براي شما ارسال نشود.
بخش «لايک» تنها يک مثال بوده و مي توانيد همين تغييرات را براي قسمت کامنت ها، لايو ويديو يا گزينه هاي مختلف اعمال کنيد تا شاهد يک نوتيفيکيشن کاملا شخصي سازي باشيد.
براي کساني که نگران حجم خود هستند، Cellular Data Use گزينه خوبي است. اگر به اين قسمت رفته و تيک موجود را جاي Default روي Use Less Data بگذاريد، عکس ها و ويديوها با سرعت کمتري لود مي شوند. اما در عوض، در مصرف اينترنت تا حدودي صرفه جويي خواهد شد.
چگونه نظرات نامناسب ديگران را مديريت کنيم؟به کمک بخش Comments، مي توانيد خود را از شر کامنت هاي ناسزا راحت کنيد. براي اين کار کافيست Hide Inappropriate Comments را فعال نماييد تا کامنت هايي که محتواي نامناسب دارند نمايش داده نشوند. البته اينستاگرام در پايين همين قسمت، يک بخش Custom Keywords هم گذاشته که به واسطه آن، قابليت اضافه کردن کلماتي به صورت دستي داريد. اگر در پيامي اين کلمات وجود داشته باشند، آن ها را نخواهيد ديد.
Upload Quality به نوعي تنظيم کننده کيفيت عکس شما است. در حالت عادي اين قسمت روي Normal قرار داشته و تغييري هم روي آن ايجاد نکنيد. فقط اگر ديديد تصاويري که آپلود مي کنيد سياه شده يا بخشي از آن مشکل پيدا کرده، کافيست جاي Normal گزينه Basicc را انتخاب نماييد. اينگونه مشکل عکس ها بر طرف خواهد شد.
دو قسمت پاياني بخش SETTINGS هم به ترتيب Save Original Photos و Save Videos After Posting نام دارند که به ترتيب، عکس ها و ويديوهايي که به عنوان پست در اينستاگرام مي فرستيد را در موبايل سيو مي کنند.
چگونه دايرکت ارسال کنيم؟با ورود به اين بخش و ضربه زدن روي گزينه New Message (و يا علامت + در بالاي صفحه) مي توانيد به يکي از مخاطبين خود پيام متني و تصويري ارسال کنيد. براي تشکيل گروه نيز کافيست به جاي يک کاربر چند کاربر مختلف را براي ارسال پيام انتخاب کنيد.

همانطور که گفته شد دايرکت اين اجازه را به کاربران مي دهد تا براي دوستان خود پيام هاي تصويري نيز ارسال کنند. براي انجام اين کار کافيست روي New Message ضربه زده و سپس از طريق پنجره پاپ آپ گزينه Camera را انتخاب نماييد.
پس از ارسال اين گونه پيام ها و باز شدن آن توسط کاربر مورد نظر، تصوير و يا ويديوي ارسال شده پس از چند ثانيه به صورت خودکار حذف مي شود (دقيقاً مشابه ارسال استوري براي فردي خاص) و ديگر در دسترس نخواهد بود. اگر دلتان مي خواهد که تصاوير ارسال شده توسط دايرکت حذف نشوند و هم چنان باقي بمانند بهتر است از آيکني که در سمت چپ نوار نوشتن قرار دارد استفاده کنيد.
لازم به ذکر است که دايرکت اينستاگرام از قابليت Seen برخوردار بوده و به لطف به روز رساني هاي اخير مي تواند وضعيت نوشتن کاربر مقابل را با نشان دادن عبارت User is typing به شما اطلاع دهد.  براي ارسال پست هاي موجود در فيد به دوستان تان نيز مي توانيد از آيکني که به شکل موشک در زير هر پست تعبيه شده است، استفاده کنيد.
چگونه استوري ارسال کنيم؟
براي ارسال استوري کافيست روي آيکن آن (در گوشه بالا و سمت چپ صفحه خانه) ضربه بزنيد، يا از همان صفحه يک سوايپ از چپ به راست انجام بدهيد. پس از ورود به اين بخش با کمک نرم افزار تعبيه شده در آن اقدام به عکس برداري و يا فيلم برداري کنيد. به منظور ثبت عکس سوژه خود را انتخاب و سپس روي دکمه شاتر ضربه بزنيد؛ به منظور فيلم برداري نيز کافيست انگشت خود را روي شاتر نگه داريد.
پس از آن قادر خواهيد بود با سوايپ به سمت چپ و راست افکت هاي مختلف را به تصوير و يا ويديو ثبت شده اضافه کنيد. در ادامه مي توانيد برخلاف پست هاي عادي، تصوير و يا ويديو مورد نظر را حاشيه نويسي کرده و شکلک هاي جذابي را به آن بيافزاييد. از بخش تنظيمات نيز مي توانيد گزينه هاي مختلف را به دلخواه تغيير دهيد.
به عنوان مثال مي توانيد استوري خود را از ديد برخي کاربران پنهان نموده و آن را تنها براي گروهي خاص ارسال کنيد. همچنين بد نيست بدانيد که با فعال کردن گزينه Save Shared Photos، تصاوير ثبت شده از طريق اينستاگرام در گالري تان دخيره خواهد شد.
افراد در استوري ها چگونه منشن مي شوند؟اما قابليت منشن که به آن اشاره کرديم هم مثل منشن کردن در کپشن ها و بخش نظرات اينستاگرام عمل مي کند. اگر مي خواهيد دوستي را در استوري هايتان شريک کنيد، کافيست موقع وارد کردن متن يک @ و سپس نام کاربري افراد مورد نظرتان را بنويسيد تا در استوري شما منشن شوند.
در صورتي هم که کسي در استوري اش شما را منشن کند، نوتيفيکيشن آن از طريق دايرکت به شما مي رسد. اگر هم آن کاربر را دنبال نمي کنيد در صورت منشن شدن يک پيام درخواست دوستي برايتان ارسال مي گردد.
در ادامه بايد گفت که اينستاگرام قابليت فيلم برداري در سه حالت Boomerang  ،Hands-Free و طبيعي را براي کاربران فراهم کرده است. با استفاده از قابليت Hands-Free ديگر نيازي نيست براي فيلم برداري دست خود را روي شاتر نگه داريد بلکه با سوييچ کردن به اين حالت مي توانيد با يک بار ضربه زدن روي دکمه شاتر اقدام به فيلم برداري نماييد.

اگر با اپليکيشن بومرنگ کار کرده باشيد، حتما مي دانيد که ويديوهاي آن کليپ هاي گيف مانندي هستند که از رديف شدن تعدادي عکس پشت سر هم تشکيل شده اند. با بومرنگ مي توانيد اين ويديوها را هم در حالت عادي و هم در حالت وارونه ساخته و ذخيره کنيد.
اينستاگرام با انجام به روز رساني هاي مختلف سرانجام قابليت هاي اين اپليکيشن مستقل را به بطن استوري آورده، بدين صورت که مي توانيد در منوي ضبط ويديو به دکمه جديدي براي فيلمبرداري در حالت بومرنگ دسترسي داشته باشيد.
چگونه لايو استوري بگيريم؟
اما يکي از قابليت هاي جذاب که طي به روز رساني هاي اخير به بخش استوري اضافه شده، گزينه Live است. با کليک روي اين گزينه اينستاگرام پيش از هرچيزي به بررسي کيفيت اتصال اينترنت شما مي پردازد. پس از آن قادر هستيد به صورت زنده وقايعي را که شاهد آن هستيد با کاربران خود به اشتراک بگذاريد.
پس از آغاز يک استوري زنده نوتيفيکيشني براي تمامي کساني که شما را دنبال مي کنند ارسال خواهد شد. کاربران نيز مي توانند با پيوستن به اين استوري زنده از طريق بخش نظرات با شما در تعامل باشند. اگر به هر دليلي علاقه اي به دريافت نظر نداريد، مي توانيد با استفاده از آيکن سه نقطه در بالاي تصوير اين قابليت را غير فعال نماييد. با ضربه زندن روي گزينه End نيز استوري زنده به پايان خواهد رسيد.


اگر مايليد که براي استوري از تصاوير گالري تلفن هوشمند خود استفاده کنيد، کافيست در بخش بارگذاري استوري يک بار به سمت بالا سوايپ نماييد. با اين کار تصاويري که در 24 ساعت گذشته به ثبت رسانده ايد برايتان به نمايش درخواهد آمد. حالا وقت آن رسيده که موارد جذاب خود را با دنبال کنندگان تان به اشتراک بگذاريد.
روي آيکني که شامل يک پيکان به سمت راست است ضربه بزنيد. پس از آن به پنجره جدي

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۳۱۰۰۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

انتخابات شبکه‌های تخصصی سمن‌های مازندران برگزار می‌شود

علی رجبی مدیر کل ورزش و جوانان مازندران از ابلاغ دستورالعمل برگزاری انتخابات دبیرخانه‌های استانی شبکه‌های تخصصی سمن‌ها خبر داد و گفت: این انتخابات در مازندران برگزار می‌شود.

او با تاکید بر اهمیت برگزاری صحیح و شایسته این انتخابات افزود: دبیرخانه‌های استانی نقش مهمی در عملکرد شبکه‌های تخصصی دارند و به عنوان بازوان اجرایی دبیرخانه ملی عمل می‌کنند.

رجبی گفت: این اداره کل هم اکنون در موضوعات مختلف شبکه‌های اجتماعی فعال دارد که سمن‌های جوانان و سایر تشکل‌های فعال در حوزه جوانان در این شبکه‌ها عضویت دارند.

او شبکه‌های تخصصی سمن‌های وزارت ورزش و جوانان را مشتمل بر شبکه ازدواج و جوانی جمعیت، شبکه سبک زندگی ایرانی اسلامی، شبکه میراث فرهنگی و گردشگری، شبکه نشاط و اوقات فراغت، شبکه ترویج گفتمان دینی انقلابی و جهاد تبیین، شبکه سلامت اجتماعی، شبکه محیط زیست، شبکه امداد و نجات، شبکه فعالیت‌های جهادی، شبکه فعالیت‌های فرهنگی در حوزه ورزش، شبکه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی (حاشیه نشینی)، شبکه پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی (پیشگیری ازاعتیاد)، شبکه فعالیت‌های خلاق و نوآور، شبکه کارآفرینی و اشتغال پذیری معرفی کرد.

رجبی گفت: شبکه‌های تخصصی در راستای هم افزایی و تعامل اعضاء شبکه در موضوع تخصصی و شناسایی شبکه مسائل موجود ذیل موضوعات مشخص، ایده پردازی و ارائه طرح و برنامه خلاقانه و اجرای هوشمندانه و مدبرانه در بستر فراهم شده در شبکه سازی تخصصی فعالیت خواهند کرد که ساز و کار مناسبی را در راستای رشد و تعالی فعالان اجتماعی و فرهنگی جوان در تشکل‌ها و سازمان‌های مردم نهاد فراهم می‌کند.

باشگاه خبرنگاران جوان مازندران ساری

دیگر خبرها

  • جدیدترین تصویر از همسر ایرانی ژوزه مورایس
  • بازتاب خشونت پلیس آمریکا در شبکه‌های اجتماعی
  • طرح عجیب و خطرناک شهرداری تهران +فیلم
  • اینفلوئنسر عراقی و ستاره « تیک تاک » کشته شد
  • برپایی انتخابات سمن جوانان در مازندران
  • سلبریتی عراقی تیک‌تاک به ضرب گلوله کشته شد | عکس
  • انتخابات شبکه‌های تخصصی سمن‌های مازندران برگزار می‌شود
  • قیمت غذای محبوب ایرانی‌ها نجومی شد (اینفوگرافی)
  • شبکه‌سازی اولویت نهضت اجتماعی در کرمانشاه است
  • ماجرای شبکه اجتماعی تیک تاک و ممنوعیت در آمریکا به کجا رسید؟