Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش جام‌نیوز، عبارت و هشتگ «فم تریپ» یا همان سفر ارزان یا رایگان، چند روزی است که میان کاربران شبکه های اجتماعی رایج شده است. افراد و سازمان ها از متخصصان حوزه گردشگری از جمله عکاسان، بلاگرها، لیدرها و اصحاب رسانه برای معرفی شهرها و جاذبه های گردشگری کمک می گیرند تا به این موضوعات، به طور ویژه پرداخته شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از آنجا که رسانه های غربی همواره در تلاشند تا چهره ای دهشتناک، تلخ و سیاه از جامعه ایرانی به جهانیان عرضه کنند، برخی از چهره های شناخته شده در شبکه های اجتماعی، بدون هیچ چشمداشتی به روایتگری زیبایی های سرزمین پهناور و زیبای ایران پرداخته اند.


هدی رستمی، یکی از اینفلوئنسرهای ایرانی در عرصه گردشگری است که در فعالیت اخیر خود با دعوت از سیزده شخص اثرگذار و هنرمند از کشورهای مختلف از جمله ترکیه، روسیه، ایتالیا، اوکراین، هند و چین در برنامه ای کوتاه مدت ایران گردی راه انداخته اند تا به عنوان سفیرانی از طرف فالوئرهای خود، ابعاد گوناگون و متفاوتی از ایران را حس نمایند. تجربه ای که می توان در هشتگ feeliran , #letsfeeliran# دنبال نمود.

طبیعی است که این اقدام خالی از اشکال نبوده اما زیرسوال بردن اصل داستان که تلاش برای نشان دادن چهره زیبای ایران است، به مذاق برخی افراد و جریانات وابسته که از نشان دادن ضدیت خود با ایران و ایرانی ابایی ندارند، خوش نخواهد آمد.


سالومه سیدنیا، یکی از مجریان شبکه منوتو در پست اینستاگرامی اش، این پروژه را پروژه ای "کثیف" خوانده و از نشان دادن ایران به عنوان کشوری "عالی" گلایه کرده است. او با حمله به تیم "فم تریپ" و "بی غیرت" خواندن آنها، این افراد را "خائنین به مردم"! توصیف نموده که واقعیات را به خاطر پول فروخته اند!


این اظهار نظر غیرکارشناسی و هتاکانه مجری منوتو، واکنش کاربران شبکه های اجتماعی و چهره های شناخته شده را در پی داشت؛ بهناز برگزیده گردشگر ایرانی مقیم بلژیک، جنگ در ایران را برای سالومه سیدنیا «نون‌دونی» توصیف کرد و در حساب توییتر خود نوشت:

"در پاسخ به پرت‌وپلاهای خانم سالومه گفتم و کارِ مهم هدی رستمی.
چرا که” ایران” اگرچه برای اونها نون‌دونیه و پروپاگاندا و جنگ و تجزیه نون بیشتری توشه،  اما برای ما مادره، عشقه، وطنه، و در وطن‌مان حال خوب می‌خواهیم."

 

 

 

منبع: جام نیوز

کلیدواژه: توییتر من وتو جهانگرد مجری فیلم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جام نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۴۰۶۶۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دیپلمات ایرانی: جنبش دانشجویی در خط مقدم اعتراض‌ به حامیان نسل‌کشی در غزه است

کاردار ایران در لندن در پیامی اعلام کرد که جنبش دانشجویی در خط مقدم اعتراض‌ها به حامیان نسل کشی در غزه در غرب است.

به گزارش ایسنا، «سید مهدی حسینی متین» در پیامی در حساب شخصی خود در شبکه مجازی ایکس نوشت: دانشگاه یورک اعلام کرده است که دیگر در شرکت‌هایی که عمدتا سلاح‌ها و محصولات یا خدمات نظامی مرتبط می‌سازند یا می‌فروشند، سرمایه گذاری نمی‌کند.

وی این اقدام دانشگاه یورک متاثر از تحولات و اعتراض‌های دانشجویی در سراسر دنیا دانست و گفت: جنبش دانشجویی امروز در خط مقدم اعتراض‌ها به حامیان نسل‌کشی در غزه در غرب است.

شایان ذکر است، این تصمیم به دنبال درخواست اعضای جامعه یورک براق قطع این روابط سرمایه گذاری و تجدید تعهدات دانشگاه در قبلا ماموریت‌های خود در راستای منافع عمومی است.

اعتراضات دانشجویی علیه جنگ اسرائیل در غزه در سراسر آمریکا ادامه دارد و در جریان دخالت پلیس، ۵۵۰ نفر نیز بازداشت شده‌اند. این اعتراضات به دانشگاه‌ها در کشورهای دیگر از جمله دانشگاه‌های اروپایی نیز کشیده شده است. بر اساس آمار ارائه شده توسط ان. بی. سی، دانشجویان دست کم ۴۰ دانشگاه و کالج آمریکایی و کانادایی برای همبستگی با غزه چادر تحصن برپا کرده‌اند و این تحصن‌ها با وجود هشدار و دخالت پلیس همچنان ادامه دارد.

دانشجویان از دانشگاه‌ها می‌خواهند تا روابط خود را با شرکت‌هایی که به جنگ رژیم صهیونیستی در غزه کمک می‌کنند، قطع کنند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • صداوسیما بازهم حقوق هنرمندان را نقض کرد/ اعتراض خواننده سرشناس کُرد به استفاده غیرقانونی از آثارش در «نون.خ»
  • رسانه‌ها چهره خبیث رژیم صهیونیستی را به جهانیان نشان می‌دهند
  • تعرض به اساتید زن دانشگاه‌های آمریکا بیانگر چهره دوگانه غرب
  • قیام علیه جنایات اسرائیل برگرفته از وجدان بیدار جهانیان
  • سیروس همتی مجری شبکه آموزش شد
  • بازگشت «خوش نمک» به تلویزیون با مجریان جدید
  • دیپلمات ایرانی: جنبش دانشجویی در خط مقدم اعتراض‌ به حامیان نسل‌کشی در غزه است
  • واکنش یک چهره‌ی سیاسی به تاریخ‌سازی دختر دونده ایرانی
  • رشیدی: برخورد با دانشجویان آمریکایی نشان‌دهنده دموکراسی پوشالی آمریکاست
  • چرا اتحادیه جهانی کشتی چهره مطرح ایرانی را از المپیک کنار گذاشت؟